Назад до всіх новин

КП «Миколаївпастранс»

Місткі та комфортні: Миколаєву передали нові автобуси

Опубліковано 28.12.2023

Миколаїв отримав пасажирські автобуси. Їх місту закупило Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) за фінансової підтримки Уряду Данії.

Транспорт нещодавно вийшов з конвеєра української компанії. Як розповів міський голова Олександр Сєнкевич, всього  за проєктом Миколаєву мають передати 12 автобусів.  Вони поповнять автопарк КП “Миколаївпастранс”.

Сьогодні ми отримали 2 новенькі автобуси вітчизняного виробництва. До кінця року ми повинні отримати ще 2 одиниці. Загалом всі 12 автобусів за програмою Організації об’єднаних націй ми маємо отримати до кінця березня наступного року.

міський голова Миколаєва

Автобуси якісні та відрізняються низьким споживанням палива. Вони можуть вмістити до 60 пасажирів і пристосовані під перевезення людей з інвалідністю.

Олександр Сєнкевич відзначив, що завдяки співпраці з партнерами Миколаїв поповнює парк пасажирського транспорту. Міська влада і надалі працює у цьому напрямку. Тому  сьогодні викликом є не дефіцит рухомого складу, а брак водіїв.

Найбільша наша проблема – це наявність водіїв. Ми запрошуємо водіїв до наших муніципальних компаній «Миколаївпастранс» і «Миколаївелектротранс», які офіційно сплачують зарплатну та надають соціальні гарантії.

Олександр Сєнкевич

Відзначимо, що з питань працевлаштування містяни  можуть звертатися за такими телефонами:

  • 050 768 04 83 (КП «Миколаївпастранс»)
  • 050 327 48 91 (КП «Миколаївелектротранс»)