Назад до всіх новин

Отримали шість автобусів із Норвегії

Опубліковано 03.11.2023

Тут потрібна передісторія

У травні цього року ми підписали Меморандум про співпрацю з містом Крістіансанн. Тоді ми мали короткий візит до наших партнерів. Розповіли їм про ситуацію в місті, наслідки бомбардувань, а також розказали про наші потреби. Згадали і про нестачу громадського транспорту в місті. Адже частину автобусів ми передали ЗСУ, ще частина була пошкоджена обстрілами.

Як розповіли нам сьогодні, одразу після нашого візиту зібрались бізнесмени Крістіансанна і почали збирати кошти для закупівлі автобусів. Знайшли транспорт, придбали його і привезли до Миколаєва.

Муніципалітет Крістіансанна також завантажив ці автобуси медобладнанням, теплими речами та засобами гігієни. Усю гуманітарну допомогу після обліку ми передамо нашим лікарням та закладам соціального захисту.

Сьогодні під час розмови з волонтерською групою Крістіансанна з "Hope For Ukraine", яка власне і привезла нам ці автобуси, ми домовились про наш наступний крок - налагодження зв’язків між бізнес-спільнотою Миколаєва та Крістіансанна. Готуємо їхній візит до нас.

Дякуємо нашим партнерам за підтримку Миколаєва.
І особлива подяка тим людям, яким не байдуже. Разом - до перемоги.